1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi tizer za osveženi Mercedes E klase
Prvi tizer za osveženi Mercedes E klase
0

Prvi tizer za osveženi Mercedes E klase

269
0
Podelite sa prijateljima:

Na tizer fotografiji koju je Mercedes-Benz objavio na društvenim mrežama vidimo prednju svetlosnu grupu restilizovane E klase, kao i nagoveštaj izgleda rešetke. 

Kako je nemačka marka napisala coming soon verovatno će se premijera prvo odigrati u digitalnom obliku, odnosno da će Mercedes prvo prikazati osveženi sedan na internetu, a da će tek onda doživeti svoju javnu premijeru na Salonu automobila u Ženevi.

Germanski premijum proizvođač misteriozan je u vezi sa ovim nadolazećim izdanjem E klase. Poznato je da će po nemačkoj tradiciji izmene u eksterijeru biti minimalne – nova svetla, drugačiji odbojnici i možda promenjena rešetka. Slične male promene odigraće se i u kabini.

No, ono što će se dogoditi ispod haube je već veoma značajno. Mercedes je najavio proširivanje palete pogonskih sklopova nizom hibridnih pogona. Osim blagih hibrida, nemačka marka ponudiće i plug-in hibride, sve u cilju smanjenja flotne emisije štetnih gasova.

Kompletne informacije o restilizovanoj E klasi biće dostupne u narednih nekoliko dana.

AutoRepublika 

(269)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments