1. Home
  2. Sport
  3. Le Mans
  4. Aston Martin odustaje od učešća na Le Manu
Aston Martin odustaje od učešća na Le Manu
0

Aston Martin odustaje od učešća na Le Manu

129
0
Podelite sa prijateljima:

Britanski proizvođač navodno neće učestvovati u novoj prestižnoj klasi hiperautomobila koji bi trebalo da se trkaju na čuvenoj trci u Le Manu.

Aston Martin tako ostavlja borbu sa Toyotom Peugeotu i sasvim moguće Lamborghiniju i Porscheu koji već neko vreme figuriraju kao marke koje bi mogle da se nađu u klasi hiperautomobila i izazovu japanski brend.

Marka iz Velike Britanije imala je u planu da na ovoj trci učestvuje trkačka varijanta modela Valkyrie, a sve je ovo bilo zamišljeno kao deo promotivnih aktivnosti u vezi sa plasmanom tog automobila.

Ipak, kako je nedavno došlo do promene vlasničke strukture Aston Martina, sasvim je jasno da dolazi i od izmene planova.

U međuvremenu, Aston Martin ostaje posvećen plasiranju modela Valkyrie koji će biti namenjen upotrebi na javnim putevima. Premijera ovog hiperautomobila trebalo bi da bude u toku godine.

Nedavno su u sklopu promocije Astonov hiperautomobil vozili asovi iz Formule 1, Maks Ferštapen i Aleks Albon.

AutoRepublika

(129)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments