1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Bentley Continental GT na gusjenicama (VIDEO)
Bentley Continental GT na gusjenicama (VIDEO)
0

Bentley Continental GT na gusjenicama (VIDEO)

246
0
Podelite sa prijateljima:

Prerade običnih puntičkih automobila tako što se ugrade gusjenice i nije neka novina, ali se za takve konverzije obično koriste jeftini primerci u poprilično lošem stanju. Ovog puta ekipa sa YouTube kanala AcademeG se odlučila da za „guseničnu transformaciju“ iskoriste primerak skupocenog modela Bentley Continental GT.

Ovakav projekat nije jednostavan, te se na prepreke nailazi poprilično često. Svaki dio izrade je izazov, te treba detaljno isplanirati kako snagu prenijeti na gusjenice te omogućiti skretanje i, najvažnije od svega, zaustavljanje ove mašine. Prvobitni cilj im je bio da dostignu 100 km/h, ali na njihovu sreću, uspjeli su dostići čak 130 km/h.

Detalje „izgradnje“ ovog automobila možete pogledati u video klipu iznad, a ako želite da odmah skočite na akciju, odnosno vožnju ove mašine, premotajte „traku“ tačno na pola puta između 22. i 23. minuta.

AutoRepublika

(246)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments