1. Home
  2. Vesti
  3. Da li će Tesla uskoro početi sa isporukom Modela Y?
Da li će Tesla uskoro početi sa isporukom Modela Y?
0

Da li će Tesla uskoro početi sa isporukom Modela Y?

145
0
Podelite sa prijateljima:

Američki mediji javljaju da će Tesla u naredne dve nedelje početi da isporučuje prve primerke Modela Y. 

Zapravo, navodi medija sa one strane Atlantika zasnivaju se na traču koji je navodno stigao iz same fabrike u Frimontu. Bilo kako bilo, čak i da ovo jeste istina, ne treba momentalno očekivati veliku količinu dostupnih automobila.

Model Y je za Teslu od velikog značaja. U suštini, ovo je SUV model koji je nastao na bazi Modela 3 koji je trenutno najprodavaniji automobil iz game američkog proizvođača.

Ilon Mask je više puta ukazao na to da bi Model Y veoma lako mogao da postane najpopularniji automobil ovog brenda, verovatno uzdajući se u aktuelni SUV trend.

Za sada, sve informacije u vezi sa početkom isporuka ovog vozila su nagađanje, jer Tesla još uvek nije dao nikakve zvanične podatke. Ono što se sigurno zna, to je da će prvi vlasnici Modela Y svog ljubimca dobiti u toku ove godine.

AutoRepublika

(145)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments