1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes najavljuje restilizaciju E klase
Mercedes najavljuje restilizaciju E klase
0

Mercedes najavljuje restilizaciju E klase

530
0
Podelite sa prijateljima:

Osveženi model trebalo bi da se nađe u Evropi već početkom leta. 

Nemački proizvođači su obično stidljivi kada je reč o osvežavanju modela, pa je tako slučaj i sa ovom restilizacijom E klase. Vizuelne promene, kako iznutra, tako i spolja, jesu suptilne, ali Mercedes je pripremio ozbiljna iznenađenja kada je reč o tehnologiji i pogonskim sklopovima.

Očekuje se da Mercedes u osveženu E klasu postavi novi volan, MBUX sistem je naravno obavezan, a sasvim izvesno je i da će doći do opšte digitalizacije unutar kabine.

Nemački brend je još uvek misteriozan kada je reč o ponudi agregata. Mada je demonizacija dizela dala svoje rezulatate u vidu pada prodaje modela koji koriste ovo gorivo, sigurno je da će E klasa ostati dostupna sa dizel agregatom.

Ono što je interesantnije, to je najava Mercedesa da će restilizacija ovog sedana doneti velike promene po pitanju implementacije hibridnih sklopova. Navodno bi u ponudi trebalo da bude čak sedam plug-in hibrida, sve naravno u cilju da se ispoštuju nova evropske norme o flotnoj emisiji štetnih gasova.

Mercedes je najavio da će osim toga u ponudi biti i dva nova motora sa sistemom blagog hibrida. U pitanju su 2,0-litarski turbo agregat sa 268 ks, kao i 3,0-litarski redni šestak sa 362 ks.

AutoRepublika

(530)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments