1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Kada iskreno voliš svoj automobil onda ga i istetoviraš na sebe
Kada iskreno voliš svoj automobil onda ga i istetoviraš na sebe

Kada iskreno voliš svoj automobil onda ga i istetoviraš na sebe

240
1
Podelite sa prijateljima:

Kao istinske ljubitelje automobila, pomalo nas nervira kada poznate ličnosti priušte neke egzotične mašine limitiranih serija, poput Dodge Challenger SRT Demona, koji obično služe za šepurenje, da bi ih se ubrzo oslobodile i prosledile ih dalje. Upravo je to slučaj s kvoterbekom Filadelfija Iglsa, Karsonom Vencom, koji se bez problema rastao sa svojim Mopar modelom, koji je proizveden u samo 3.300 primeraka.

Međutim, na svu sreću, postoji i ona druga vrsta vlasnika, koji pored toga što vole, znaju i da cene ono što imaju, poput ovog koji je Demona istetovirao na levoj nozi. U sve su uključene i modifikacije ove HEMI „zveri“, a tu govorimo o prednjem spliteru, haubi od ugljeničnih vlakana i točkovima.

Nažalost, dostupna je samo jedna fotografija tetovaže, koju je objavio šef dizajna FCA, Ralf Žil. On je priču preneo na Instagram, gde se povela i mala polemika oko izvesnih detalja.

Naravno, ovaj umetnički prikaz se može posmatrati na različite načine. Mnogi vlasnici moćnih mašina se nazivima svojih ljubimaca potpisuju na različitim forumima, tako da ne čudi što je dotični ljubitelj automobila želeo to da ovekoveči u stvarnom svetu.

AutoRepublika

(240)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Ja već zamišljam jednog vozača Mercedesa kako na grudima istetovirao Alfa Romeo 😉🤣😂