1. Home
  2. Vesti
  3. Audi sprema veliki atak na rivale
Audi sprema veliki atak na rivale
0

Audi sprema veliki atak na rivale

3.60K
0
Podelite sa prijateljima:

Ili bar tako tvrdi Hildegard Vortman, šefica za prodaju Audija.

Audi želi da nadoknadi ono što je izgubio prethodnih godina u trci sa drugim konkurentima iz Nemačke. Hildegard Vortman došla je u Audi upravo iz jedne od rivalskih kompanija odnosno iz BMW-a.

Ona je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu izjavila da će Audi u ovoj godini zahvaljujući obimnoj restrukciji poslovanja i mladoj gami poslovati bolje nego protekle godine.

Audi namerava da umanji broj radnika u nemačkim fabrikama za oko 15% do 2025. godine, sve u cilju da se podigne zarada za čak 6 milijardi evra u istom tom periodu. Taj novac, kako kaže Vortmanova, neophodan je za dalju implementaciju ambicioznog plana za elektrifikaciju koji sprovodi nemačka marka.

Podsetimo, Audi planira da u svojoj gami do 2025. godine ima čak 20 čistih EV modela, kao i najmanje 10 plug-in hibridnih automobila.  Vortmanova je potvrdila da veruje da će u sprovođenju plana za elektrifikaciju biti velikih izazova, ali da su zaposleni u Audiju spremni da se suoče sa njima.

„Odricanje od ikone kao što je TT koji je oblikovao prošlost naše kompanije, i predstavljanje proizvoda za budućnost poput E-trona je jedan znak hrabrosti“, rekao je šefica za prodaju nemačkog proizvođača. Ona je dodala da će 2020. godina biti godina Audija.

AutoRepublika

(3600)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments