1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Bronco na novim digitalnim renderima (GALERIJA)
Ford Bronco na novim digitalnim renderima (GALERIJA)
0

Ford Bronco na novim digitalnim renderima (GALERIJA)

263
0
Podelite sa prijateljima:

Dok čekamo premijeru nove iteracije legendarnog modela „plavog ovala“ možemo uživati u ovim odličnim renderima. 

Prema poslednjim informacijama Ford će novi Bronco prikazati tokom proleća, sasvim moguće na Salonu automobila u Ženevi. Šesta generacija američke ikone pohvaliće se retro stilom i evociranjem uspomena na slavnu prošlost ovog modela.

Novi Ford Bronco trebalo bi da deli platformu sa sledećom generacijom Rangera, a od potvrđeno je i da će ovaj SUV definitivno koristiti 2,7-litarski V6 EcoBoost agregat. Pored toga, Ford je već najavio da će u ponudi biti varijante sa troje odnosno petoro vrata.

Član Bronco 6G foruma pod nikom TopRecon, očigledno nema strpljenja još par meseci pa da vidi i šestu iteraciju modela Bronco, te je sam sastavio veoma realistične 3D digitalne rendere.

Kako je već potvrđeno da će Bronco zadržati retro linije, može se reći da je TopRecon odradio fantastičan posao.

AutoRepublika

(263)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments