1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Ovako će izgledati staza za VN Vijetnama u Formuli 1
Ovako će izgledati staza za VN Vijetnama u Formuli 1
0

Ovako će izgledati staza za VN Vijetnama u Formuli 1

285
0
Podelite sa prijateljima:

Ova nova trka Formule 1 u Aziji, biće puna akcije, makar kada gledamo izgled staze. 

Naredna sezona F1 sadržaće čak 22 trke, što je rekordno veliki broj za ovaj šampionat. Noviteti su pomenuta VN Vijentama, i VN Holandije.

Čelnici trke u Vijetnamu, koja će se inače odigrati na ulicama Hanoja, objavili su konačan izgled staze. Kako kažu bilo im je posebno teško ispuniti sve uslove Formule 1 i FIA-e, a da pritom obezbede konfiguraciju koja će omogućiti mnogo akcije i uzbuđenja za posmatrače.

Staza u Hanoju imaće 23 krivine, ali i nekoliko poprilično dugih pravaca, od čega je onaj dužine 1,6 km jedan od najdužih u kalendaru Formule 1. Očekuje se da na ovom pravcu bolidi dostignu brzine do 335 km/h!

Očito je da su čelnici trke u Vijetnamu pažljivo slušali fanove F1 koji su veoma glasni u kritikama „dosadnih“ staza, pre svega onih koji se održavaju na ulicama velikih gradova.

Hanoj očigledno neće biti dosadna staza.

AutoRepublika 

(285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments