1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Mik Šumaher menja Kimija Raikonena?
Mik Šumaher menja Kimija Raikonena?
0

Mik Šumaher menja Kimija Raikonena?

490
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski mediji pišu o mogućem dolasku Mika Šumahera u Formulu 1. 

Prema onome što oni iznose, cilj je privoleti mladog Šumahera da krene očevim stopama i da izabere prvo Alfa Romeo, a potom Ferrari u najbržem cirkusu na svetu.

Navodno, Kimi Raikonen je prelomio da mu naredna sezona u Formuli 1 bude ujedno i poslednja. Finski as i svetski prvak iz 2007. godine ostaviće tako upražnjeno mesto u ekipi.

Kako navode Italijani, prva želja tima bio bi u tim uslovima Mik Šumaher. Raikonen će definitivno i iduće sezone voziti za Alfu u Formuli 1, ali bi do ovog transfera trebalo da dođe 2021. godine kada Finac navodno ima želju da se penzioniše.

Ukoliko bi Šumaher zaista i došao u F1 pridružio bi se pravoj plejadi mladih vozača koji trenutno voze u ovom šampionatu. Mik je ove godine ubeležio i svoju prvu pobedu u Formuli 2, i to u Budimpešti.

AutoRepublika 

(490)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments