1. Home
  2. Vesti
  3. Prva epizoda nove sezone Grand Toura bez automobila
Prva epizoda nove sezone Grand Toura bez automobila
1

Prva epizoda nove sezone Grand Toura bez automobila

162
1
Podelite sa prijateljima:

U prvoj epizodi nove sezone avantura Klarksona, Meja i Hamonda neće sadržati automobile, već plovila. 

Ova emisija nosiće naziv Seaman sa jasno indikacijom o čemu se radi. Dakle, zašto bez automobila? Pa, najbolji odgovor dao je Džejms Mej tokom nedavne promocije četvrte sezone Grand Toura.

„Neophodno je da sa vremena na vreme ubacimo nešto novo. Ovaj put su bili čamci. Naravno, automobili su naš fokus, ali postoji ograničen broj puta kada će nekome biti interesantno da vas gleda kako se vozite u jeftinim modelima kroz neku državu“, rekao je Mej u razgovoru sa britanskim novinarima.

Ipak, u ostatku sezone gledaćemo naravno čuveni trojac iza volana nekih od najskupljih i najlepših automobila na svetu, ali i nekih koji se ne bi baš mogli smatrati za poželjne.

U novoj ediciji Grand Toura popularni trojac neće više koristiti svoj šator, niti će biti studijskih delova epizoda. Kompletna sezona biće sačinjena od specijala koji su ujedno i stvar koja je proslavila nekadašnje voditelje Top Geara.

Podsetimo, prvi takav „pravi“ specijal emitovan je 2007. godine u okviru Top Geara. Tada su Klarkson, Mej i Hamond putovalo preko čitave Amerike u automobilima koje su platili 1.000 dolara. Nakon fenomenalne reakcije publike, BBC je dozvolio da se specijali nastave i u narednim sezonama, te je tako ekipa odlazila na neka od najzabačenijih i najopasnijih mesta na planeti.

Isti recept primenjen je i u Grand Touru, s tim da ćemo od sada uživati isključivo u specijalima.

AutoRepublika 

(162)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Gdje vi gledate te emisije, na. Kojoj tv??