1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. VW Golf 8 se našao u nemačkim salonima po ceni od 27,5+ hiiljada evra
VW Golf 8 se našao u nemačkim salonima po ceni od 27,5+ hiiljada evra

VW Golf 8 se našao u nemačkim salonima po ceni od 27,5+ hiiljada evra

26.21K
15
Podelite sa prijateljima:

Poznata je i cena za uvodni model

Prvo tržište na kojem će kupci moći da očekuju isporuku novog Volkswagen Golfa biće nemačko što je i logično s obzirom da se radi o postojbini kultnog modela. Za početak, hedžbek će biti ponuđen samo u nekom središnjem nivou paketa opreme koji se kod Germana naziva Life, a što podrazumeva i ulaznu cenu od 27.510 evra.

Volkswagen Golf 8 Life nudi četiri pogonske jedinice na izbor kupcima. Saglasno njihovim potrebama i preferencijama, nude se sledeći benzinski i dizel pogonski sklopovi: 1.5 TSI turbo benzinac kao i 2.0 TDI turbo dizel.

Benzinska verzija može isporučivati 130 ili 150 konjskih snaga dok je dizel obuzdan na moć kojom raspolaže 115 “konja”. Kome je malo tih 115 “grla” moći će da dobije i verziju od 150 konjskih snaga, ali će u tom slučaju morati da se opredeli (i dodatno iskešira novac) za sedmostepeni automatski menjač s dvostrukom spojnicom (DSG).

Volkswagen Golf Life

Što se tiče ostalih verzija, na njih ćemo morati sačekati dok ne zagazimo u 2020. godinu, a najavljena cena bazičnog esencijalnog noviteta iz Nemačke, biće niža od 20 hiljada evropskih novčanica.

AutoRepublika

(26213)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

15 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Djordje Pesic

Izgleda da su stvarno poceli da se gube sa cenama novih kola, svi redom.

J4ZZER

Juce bio na test voznji Clia i ne dopada mi rucni menjac sa testnog 1.0tce i pitah za automatik… 1.33 130ks automatik dodise u edition one opremi 19800 eur!! Sreca pa mi ponudise odmah popust od 300 eur da mi bude lakse 🙂

moron

Kupi Scalu 1,0 TSI sa 6MT i ostaće ti par hiljada 🙂

J4ZZER

Tu su negde po lepoti 🙂 „nijanse“

Dikh tu kava

Aj što košta toliko koliko košta, nego što i posle par decenija, i dalje autistično furaju taj idiotski džojstik za el. preklapanje retrovizora. Nema vozila iz VW grupacije koje sam vozio, a da se nije s.ebao. A zvuk kad se okreće kao da lomiš čačkalice.. Ja lično, iako smatram da je Golf u mnogim stvarima etalon, ipak bih ga preskočio kad bih ovu klasu gledao..

moron

Ne znam zašto, ali, ovaj paket sa slike ( u onoj boji i bez hrom paketa) mi izgleda tako depresivno, da su ga mogli nazvati i No more Life …

DOn

znaci, moracu sutra do salona da vidim o cem je rijec.

Zoca

Osnovna verzija pneumatici 195/65 R15.Doduse valjaju ti baloni za nase“ puteve“a i vec ih ima za 30 i kusur evra po kom.Ali 15-ice (185/65)daju i bazne dva i po puta povoljnije Dacie,koje imaju nista losije motore.Nije za poredjenje ali razlika u ceni….Kad Rumuni dodju na najnovijim sasijama,da se kupac dobro razmisli,ako je drugo vozilo u pitanju.

igi

Bogme, najjeftiniji Sandero u Nemačkoj 7000€, skoro pa 4x jeftiniji. Pritom je i jefitniji nego u Srbiji, čudo!

Rade

Taj od sedam iljada ima crne branike. Srbi to neće da voze, pa makar celog života išli peške ili ne daj bože gradskim prevozom. 🙂

Zoca

Mislio sam bazni Golf, koji najavljuju da ce ici od 19900.

moron

Svako ima pravo nekada da pogreši, pa i VW sa nekom sitnicom oko golfa.

Don

Promijeni dilera 🙂

dopuna