1. Home
  2. Vesti
  3. Nova Škoda Octavia u konfiguratoru
Nova Škoda Octavia u konfiguratoru
4

Nova Škoda Octavia u konfiguratoru

1.98K
4
Podelite sa prijateljima:

Neposredno nakon početka proizvodnje četvrte generacije Octavije, Škoda je na češkoj internet stranici lansirala model konfigurator. To znači da možete proučiti dostupnu opremu, dok je na prezentaciji kompanija pokazala samo najnaprednije i najskuplje opcije.

Za sada se u konfiguratoru nalazi samo karavan, jer će proizvodnja „liftbeka“ početi tek za nekoliko nedelja. Osnovna Active verzija takođe kasni, ali za nekoga ko ima prosečne „ambicije“, stavke za naručivanje su dostupne. Takva Octavia poseduje naplatke od 16 cola, naravno visokog profila, dok otvore svetala za maglu prekriva crna plastika.

Škoda Octavia Combi Ambition

Međutim, takav paket nije loš. Poseduje sedam vazdušnih jastuka, uključujući i ono za kolena vozača, dvozonski klima uređaj, Swing info-zabavni sistem s ekranom od osam inča, Bluetooth, dugme za pokretanje motora, senzore kiše, elektromehaničku ručnu kočnicu, volan presvučen kožom, LED farove, tempomat, sisteme upozorenja na opasnost od čeonog sudara, itd.

Škoda Octavia Combi Ambition

Verziju Style vizuelno razlikuju LED svetla za maglu i točkovi od 17 inča. Glavne karakteristike, što se unutrašnjosti tiče su udobnija sedišta i Columbus multimedijalni sistem sa 10-inčnim ekranom i navigacijom. Takođe su dodati sistem za ulazak i startovanje vozila bez ključa, funkcija za promenu grafike uređaja (što ne može da se radi u slučaju Swinga), zadnji parking senzori, grejanje vetrobrana i USB utičnice pozadi.

Škoda Octavia Combi Style

Za sada, kupci u Češkoj mogu birati između tri pogonske jedinice: 1.5 TSI (150 ks) s manuelnim menjačem, 2.0 TDI (115 ks) takođe s ručnim menjačem, 2.0 TDI (150 ks) uparen sa DSG jedinicom. Kasnije će se pojaviti i drugi motori, uključujući osnovni 1.0 TSI, kao i hibridne verzije.

Cene idu od 636.900 čeških kruna (24.935 evra po trenutnom kursu) za za karavan u Ambition paketu s 1.5 TSI.

AutoRepublika

(1981)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ako sam dobro video, ista je cena za 1,5 TSI 150 i 2,0 TDI 115.
Čak i kod Style, ACC je samo opcija (421 eur )… Malo neobično za nov automobil, te klase.
Oktavija je do sada imala rezervni točak kao besplatnu opciju. Ali, sada .. 🙂

Zoca

Kod nas 14900 1.0 na akciji,bazna.

betmen

Govori se o novoj oktaviji

moron

Cena modela sa serijskom opremom i PDV-om: 27.552 Eur
Dodatna oprema: 5.106 Eur
Cena vozila sa dodatnom opremom i PDV-om: 32.658 Eur

Popust za TEST vozilo: 5.758 Eur
Konačna cena TEST vozila: 26.900 Eur

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16799769/skoda-octavia-a8-style-20-tdi-dsg