1. Home
  2. Vesti
  3. Novi dizajnerski jezik Opela (VIDEO)
Novi dizajnerski jezik Opela (VIDEO)
0

Novi dizajnerski jezik Opela (VIDEO)

370
0
Podelite sa prijateljima:

Ovako će Opeli da izgledaju do sredine 2020-ih.

U ime jednogodišnjice pripadnosti PSA porodici, Opel je lansirao „tizer“ video u kojem otkriva naziv novog koncepta, koji treba da bude predstavljen do kraja 2018. Ime mu je GT X Experimental, a zadatak da demonstrira novi dizajnerski jezik, koji će biti primenjen kroz kompletan portfolio do kraja naredne dekade.

Buduće modele će krasiti „Opel kompas“, sa dve istaknute osovine, koje se pružaju od jednog do drugog kraja, iznad i ispod čuvenog logoa. Tu je takođe nešto što se zove „Vizir“, a inspiraciju vuče iz dizajna motociklističke kacige. LED prednja svetla, dnevna svetla, uz kamere i senzore, uokvirene su „Vizirom“, koji debituje na GT X Experimentalu, a uskoro će se naći i na serijskim automobilima.

Mada Opel nije još uvek voljan da razmeni informacije u vezi sa tehničkim specifikacijama, izgleda da se radi o modelu sa električnim pogonom, jer se može videti indikator baterije na 0:37. Pokazuje 475 kilometara autonomije iz baterije koja nije u potpunosti puna, tako da je maksimalna vozna autonomija definitivno veća.Odsustvo konvencionalne maske hladnjaka sa ventilacionim otvorima, takođe sugeriše da ovaj izložbeni primerak nema motor s unutrašnjim sagorevanjem.

Trebalo bi da se u potpunosti upoznamo s konceptom ove jeseni, dok će prvi serijski model s novim dizajnerskim jezikom sačekati još najmanje par godina. Nova generacija Corse nastupa 2019., ali je njen dizajn poznat, tako da bi Astra mogla biti ta koja će biti prvenac, kada je reč o novom stilskom pristupu Opela.

Izvor: Opel

 

 

(370)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments