1. Home
  2. Vesti
  3. Policija Dubaija već naručila Teslin Cybertruck
Policija Dubaija već naručila Teslin Cybertruck
3

Policija Dubaija već naručila Teslin Cybertruck

1.01K
3
Podelite sa prijateljima:

Bilo bi čudno da snage reda i mira nisu odlučile da kupe i ovaj automobil. 

Policija Dubaija saopštila je putem Twittera da je naručila od Tesle jedan primerak Cybertrucka. Nije rečeno koja varijanta je u pitanju, ali poznavajući dosadašnju praksu tamošnjih vlasti, verovatno se radi o najskupljoj i najperformantnijoj verziji.

Čelnici snaga reda i mira potvrdili su da će Cybertruck biti korišćen kao patrolno vozilo, i to pre svega u oblastima u kojima ima mnogo turista. Razlog je veoma jednostavan, osim praktičnog aspekta, kupovina superautomobila i drugih luksuznih vozila za potrebe policije u Dubaiju ima pre svega turističku pozadinu.

Ovakva vozila nesvakidašnji su prizor kada je reč o policijskim patrolnim automobilima, pa su još jedan dodatak atraktivnoj turističkoj ponudi Dubaija.

Verovali ili ne, ali gradske vlasti Dubaija najavile su prošle godine da će policiji kupiti čak i leteće motocikle, kao i da će nastaviti sa nabavkom superautomobila. Na listi želja su Bugatti Chiron i njegovi derivati, potom modeli proizvođača kao što su Pagani i Koenigsegg, uz standardno osvežavanje voznog parka.

Poslednji dodatak u garaži dubaijski policije je Mercedes-AMG GT 63 S, a više o ostatku vozila možete pročitati OVDE. 

AutoRepublika 

(1007)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
DOn

na kojim su drogama ovi?

Dikh tu kava

Možda uz simboličnu proviziju koliko danas da ga lepo pribave od Biševca ili Koraća..

J4ZZER

Nafta ucestvuje sa 6% u BDP Dubajia, tako da ce se voziti oni jos dugo…