1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ukraden i slupan Dodge Challenger kasnije izložen na SEMA smotri
Ukraden i slupan Dodge Challenger kasnije izložen na SEMA smotri
0

Ukraden i slupan Dodge Challenger kasnije izložen na SEMA smotri

532
0
Podelite sa prijateljima:

Neidentifikovane individue su ukrale Dodge Challenger pripremljen za izložbu na Sajmu tjunerskih proizvoda SEMA. Vozilo je ipak pronađeno, a njegovo pojavljivanje na štandu u samom sajamskom kompleksu je izazvalo dosta bure jer je automobil bio oštećen u saobraćajnoj nezgodi, svega par sati pre početka manifestacije.

Ovo je verovatno najzanimljiviji neplanirani događaj na ovogodišnjem izdanju SEMA sajma a nesrećni akter ovog čina je bila i kompanija Quintin Brothers Auto and Performance čiji automobil je bio predmet krađe svega jedan dan pre početka događaja za koji je bio spremljen.

Fotografija koja je objavljena na Facebooku je razotkrila šta je to što je privuklo stotine posetilaca na štand gde je, negde po sredini bio izložen Dodge Challenger, onako „razvaljenog nosa“. Policija je takođe posetila oštećeni muscle model, nekoliko časova pre nego što je to bilo omogućeno posetiocima Sajma tjunerskih proizvoda.

Profesionalci iz kompanije Quintin Brothers Auto and Performance su uložili iznos viši od 181.000 evra i više od 1.000 sati rada kako bi upriličili ovakav izgled i performanse dodatno „nabrijanog“ primerka Dodga Challengera.

Američki automobil poseduje V8 motor koji isporučuje više od 700 konjskih snaga. Vozaču je dostupan i veoma kvalitetan audio uređaj. Karoseriju krase brojni detalji izrađeni od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima, odnosno narodski, od karbon fibera.

Prema rečima izlagača, Challenger će biti u potpunosti repariran i kao takav će se naći na drumu u izvanrednom stanju za četiri meseca, koliko će trajati radovi vezani za popravku oštećenja u udesu.

AutoRepublika

(532)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments