1. Home
  2. Vesti
  3. Sjajna vizija budućih Alfi Romeo u hedžbek izdanju
Sjajna vizija budućih Alfi Romeo u hedžbek izdanju
1

Sjajna vizija budućih Alfi Romeo u hedžbek izdanju

311
1
Podelite sa prijateljima:

Giulietta je već dugo sa nama. Ipak, ona ne da nije izgubila na svežini, već i dalje ne postoji model iz C segmenta koji je do te mere atraktivan, o uživanju u vožnji da ne govorimo.

Italijani, kao što je poznato, oduvek su bili dobri u dizajniranju automobila, a na večitoj listi najlepših četvorotočkaša, njihove kreacije su najbrojnije.

Ipak, očekujemo oživljavanje Alfe u nižoj srednjoj klasi nakon spajanja sa PSA. Tu je sada i Peugeot, čija ekspertiza  samo može da poboljša stvari. Francuzi su majstori za neke druge stvari, posebno na planu modernog kokpita, ali i elektrifikacije, gde Fiat-Chrysler poprilično zaostaje. Naravno, 500e ne treba uzeti zaozbiljno, a o Jeepu Renegadeu u „plug-in“ varijanti nema reči od početka godine.

Sada bi ta tehnologija mogla da bude dostupna, a od dizajnera šta možemo očekivati? Pa naravno, samo ono najbolje, mada razvoj novih generacija MiTo-a i Giuliette nije zvanično odobren. Umesto toga (za sada), tu je render Rafaela Korace.

Njegova vizija je zaista atraktivna, blago rečeno. Dok prednji deo evocira sećanja na Alfe koje smo voleli mi  iz „sedamdeset i neke“, zadnjica je još bolja, poput dobro skrojenog „miksa“ Mazde i Vanquish Zagata, odnosno dve „suze“ koje spaja kresta.

AutoRepublika

(311)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Julka je najavljivana za ovu godinu pa ništa, priče o zadnjem pogonu pa opet ništa, sad će biti 308 sa drugom značkom..okaci to mačku o rep..