1. Home
  2. Vesti
  3. Prve (tri) fotografije: Toyota Yaris (2020.)
Prve (tri) fotografije: Toyota Yaris (2020.)
7

Prve (tri) fotografije: Toyota Yaris (2020.)

1.28K
7
Podelite sa prijateljima:

Iako je premijera četvrte generacije Toyotinog takmaca iz B segmenta najavljena za 16. oktobar, odnosno prekosutra, pred nama su već sada prve ilustracije izgleda serijskog modela.

Za pojedinosti u vezi noviteta, moraćemo da sačekamo zvanične informacije, odnosno saopštenja iz Toyote. Ipak, sasvim izvesno znamo da će Yaris počivati na novoj, modularnoj platformi a da će biti nuđen s konvencionalnim, ali i hibridnim pogonskim sklopom.

Što se izgleda tiče, deluje da je Yaris „C-HR-izovan“, odnosno da je poprimio stilske elemente viđene na urbanom krosoveru kontroverznog stila.

Pratite AutoRepubliku za nove detalje u vezi promocije japanskog mališana.

AutoRepublika

(1277)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurković

Bome je fora

moron

Dve metlice brisača napred ?!? Revolucija …

Zoca

Listopad pun premijera.

Rikošet

Teško je nešto pametno reći nakon prvih fotografija, ali čini se predizajniranim nazad. Meni najbolji Yaris je dvojka, jajolika, jednostavna, ali za mali gradski auto nevjerovatno prostrana i praktična… Inače svi ovi pokušaji da se kupci gradskih automobila privuku agresivnim dizajnom nemaju smisla, ako vam takav nije i pogon… Osim toga to u skromnijem opremljenim verzijama često zna da izgleda bedasto…

igi

Ovako mi i nije nešto… Jedino pozitivno je što je dobio prednji branik konačno. A opet, gradski auto bez ikakve zaštite karoserije lajsnama – eto gratis posla za limare i kasko.

Pomponije

Ovo je prava dizajnerska tragedija…