1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Hyundai predstavio cene najma vozila u Rusiji
Hyundai predstavio cene najma vozila u Rusiji

Hyundai predstavio cene najma vozila u Rusiji

337
1
Podelite sa prijateljima:

Hyundai je bio prvi proizvođač automobila u Rusiji koji je predstavio svoj program ponude automobila na bazi pretplatničkog odnosa. Da ne bude zabune, na svetskom nivou, pionir na ovom polju je kompanija Volvo. 

Još tokom maja meseca, Hyundai i Inovacioni centar Skolkovo su objavili početak saradnje. Kao simbol početka partnerstva, divizija Hyundai Mobility Lab je formirana, a u njenu nadležnost je odmah prešao razvoj IT rešenja. Sada je ponuda skoro potpuno zrela za lansiranje na tržištu, i upravo danas su se pojavile i prve informacije u vezi s cenama usluge.

Predstavljeni program iznajmljivanja vozila se ne može nazvati deljenjem automobila, barem ne u svom tradicionalnom smislu koji bi podrazumevao fakturisanje po minutu zakupa. Vreme najma je fiksno a postoje tri cenovne opcije između kojih se kupac može opredeljivati.

Tarifa „Grad“ uključuje pretplatu na korišćenje četvorotočkaša u vremenu od jednog do 24 časa. Druga opcija je nazvana kao „Selo“ ili „Unutrašnjost“ i trajanje iste iznosi više od jednog ali manje od trideset dana. Treća po redu tarifa se zove „Sloboda“, a odnosi se na period od jednog do celih dvanaest meseci.

Predmet zakupa mogu biti četiri modela a radi se o sledećim krosoverima: Creta, Tucson i Santa Fe dok listu kompletira minivan Hyundai H-1.

Mnogi će smatrati da je upravo poslednja ponuda, odnosno rentalni paket pod imenom Sloboda najzanimljiviji za kupce. On uključuje varijantu u kojoj zakupac može, u skladu sa ugovorom o najmu, da prevali 2.500 kilometara mesečno (odnosno 30.000 km godišnje). Druga opcija unutar ove tarife predviđa ugovorenu kilometražu na nivou od 12.000 km. Uosatlom, pogledajte cenovnik preračunat u evre a koji se odnosi na jedan mesec:

Model Jedan mesec Tri meseca Šest meseci 12 meseci (12.000 km) 12 meseci (30.000 km)
Hyundai Creta 910 727 643 418 474
Hyundai Tucson 1.007 797 720 502 558
Hyundai Santa Fe 1.230 980 888 642 698
Hyundai H-1 1.230 1.028 937 698 754

Cene uključuju troškove osiguranja, upotrebu seta zimskih guma (uključujući troškove vulkanizera i skladištenja seta koji je van sezonske upotrebe), poreske terete, troškove održavanja i pomoći na putu. Vozila su opremljena svim sredstvima koja dozvoljavaju daljinski pristup, a upotreba iznajmljenih vozila je legitimna na celoj teritoriji Ruske Federacije, što implicira da nije dozvoljena van granica najveće slovenske zemlje na svetu.

Vozila mogu unajmiti građani Rusije koji su najraniju mladost ostavili iza sebe, to jest zreliji su od 25 godina, a iza njih je najmanje još tri godine vozačkog iskustva. Vozila se poručuju putem telefonske aplikacije Hyundai Mobility koju će biti moguće skinuti sa rafova internet prodavnice aplikacija AppStore i Google Play počev od 14. oktobra.

Vozila će biti moguće preuzeti u izložbeno-prodajnim salonima Hyundaija u početnoj fazi projekta, a ukupno će 12 lokacija u Moskvi biti uključene u rentalni program. Počev od februara naredne godine, i kompanije će moći da se pojave u ulozi zakupca.

Rentalni automobili će se zadržavati u funkciji kraći period od dve godine nakon čega će biti ponuđena na sekundarnom tržištu. Proizvođač je ubeđen da će 10% ruskih kupaca vozila marke Hyundai rešiti da svoju potrebu zadovolje najmom, a ne kupovinom vozila.

AutoRepublika

(337)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ukucah na Google „najam vozila“ i na period najma od „28-30 dana“ mi odmah iskoči i Oktavia 1,0 TSI DSG za 795€ (neograničena kilometraža) ili Golf 1,4 TSI DSG za 695€. Sve 2017. godište. Sigurno to ima i za manje.