1. Home
  2. Vesti
  3. Hondin dizajner zna kako bi Toyota Supra trebalo da izgleda
Hondin dizajner zna kako bi Toyota Supra trebalo da izgleda
3

Hondin dizajner zna kako bi Toyota Supra trebalo da izgleda

1.32K
3
Podelite sa prijateljima:

Nova Toyota Supra niže tržišne uspehe, bar što se tiče društvenih mreža, na kojima je ovaj model sveprisutan. Ipak, brojni su entuzijasti koji bi više želeti da je stajling novajlije inspirisan Suprom Mk IV.

U to ime, videli smo brojne rendere, ali ovaj, koji je kreacija Đulija Partizanija, dizajnera koji radi za Hondu, nadmašuje sve.

Ovaj piksel umetnik tokom slobodnog vremena uživa u idejnom kreiranju modela van marke za koju radi, tako da je na red došla i Toyota Supra.

Zapravo, Đulio je zamišljao više formi Toyotine perjanice, dok je ova koja je pred nama najnovija u nizu i praktično evolucija projekta.

Od prednjeg dela, preko siluete do zadnjeg krila, omaž prošloj generaciji je očigledan. Naravno, zaobljeni detalji tipični za devedesete, zamenjeni su savremenijim pristupom.

Dizajner navodi da je njegova Supra bila pod uticajem prelepog Mazda RX-Vision koncepta, što postaje jasno pri pogledu na A stubove i krov.

Dakle, dobili smo odgovor na pitanje koje niko nije postavio: „Šta bi bilo kada bi Hondin dizajner nacrtao novu Supru, s tim što bi inspiraciju potražio kod Mazde?“

AutoRepublika

(1324)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Када би Тојота запослила овакве дизајнере била би убједљиво најпродаванија марака на свијету. Но, како би онда тек изгледао Лексус….

Yankee

Pa Toyota vec jeste najprodavanija kompanija … Dizajn ne prodaje aute tako da ne treba dirati uspesnu formulu.

Ercegovac

Мени Лексусова маска личи на отворена уста од Предатора.
comment image?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2IyMDU5OTVjLTBkOGUtNGUxYi04ZDA3LWRjMmY2ZTE0OTBjOFwvZDl5amRpOS03NTkwZWFmNS1mYWQxLTQzMGYtOGY0ZC0wNDdlYjMxMzFjMmUuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.96U5SIUVQh5kmmftgW0RrcBk7i7Gdy6sN6nnBYVso-E