1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Bronco možda stigne i u Evropu!
Ford Bronco možda stigne i u Evropu!
3

Ford Bronco možda stigne i u Evropu!

236
3
Podelite sa prijateljima:

Bilo bi to vrlo prijatno iznenađenje američke marke.

Novi Bronco je tek startovao karijeru sa one strane Atlantika i već je napravio ozbiljne potrese u sferi terenskih vozila, ali onih pravih, a ne nekakvih našminkanih SUV modela. Malo je danas takvih četvorotočkaša, mogu se nabrojati na prste, te je Bronco lepo dočekan zbog hrabrosti Forda da se vrati u ovaj segment.

Fordov as je za sada van domašaja evropskih kupaca, ali to ne znači da će situacija na tom planu ostati nepromenjena. Džim Farli, izvršni direktor američkog giganta, smatra da bi se Bronco lepo snašao na Starom kontinentu…

“Vidim ove silne Defendere, tako da verujem da ima prilike i za Bronco”, rekao je Farli. On je dodao da se trenutno donosi odluka o konačnom plasmanu u ovaj deo sveta, s tim da će poslednju reč imati Fordov evropski ogranak.

“Čekamo da Ford Evropa prelomi hoće li ili neće Bronco”, izjavio je prvi čovek Forda. Ukoliko Bronco stigne na ove obale, najverovatnije će ostati dostupan u kontinentalnoj Evropi, bez plasmana u Veliku Britaniju.

U tom slučaju, Fordov terenac bi se postavio naspram Jeepovog Wranglera, Land Rover Defendera, i nekolicine drugih pripadnika ovog malobrojnog segmenta.

Ako Ford Evropa kaže “da” dolasku Bronca na Stari kontinent, onda bi ovaj model mogao da se pojavi najverovatnije 2023. godine, jer je zbog aktuelne krize sa mikročipovima nerealno ranije očekivati taj četvorotočkaš u našim krajevima.

AutoRepublika 

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Imam utisak da bi i ovde bio hit uz primerenu cenu…

s mile

da, ali obično nakaleme jake cene za made in USA

DUDE

Ako dodje u Evropu – KUPUJEM! Pravi muski auto za svaki teren.
Mada, rado bih pazario i pickup Maverick. 20.000usd za bazni model – bagatela.