1. Home
  2. Video
  3. BMW koristi seks za popularizaciju modela iNext i autonomnih vozila uopšte (VIDEO)
BMW koristi seks za popularizaciju modela iNext i autonomnih vozila uopšte (VIDEO)
4

BMW koristi seks za popularizaciju modela iNext i autonomnih vozila uopšte (VIDEO)

285
4
Podelite sa prijateljima:

Par dana je već prošlo otkako je Twitter bogatiji za još jedan ubojit video klip. Ovaj put zasluge za tako nešto pripadqju kreativcima koji se nalaze na platnom spisku kompanije iz Minhena. Deset sekundi je duga poruka kojom se marketinški stručnjaci očigledno obraćaju mlađoj populaciji u cilju bržeg prihvatanja autonomnih vozila.

Akcentiran je električni i autonomni krosover BMW iNext koji je najavljen za 2021. godinu a po gabaritima je uporediv sa (veoma prostranim i udobnim) modelom X5.

Sigurno je da su profesionalci iz BMW-a upoznati sa rezultatima istraživanja javnog mnenja koji govore o tome da vozači nisu spremni da se odreknu vozačkog zadovoljstva, a jasno im je i da je tokom mnogo prošlih decenija njihova kompanija imidž izgradila upravo na temelju raznih varijacija floskule tipa: „Ultimativna vozačka mašina“ ili „Iskonska radost vožnje“

Kako se „klin izbija klinom“, njihova procena je očigledno bila da je neophodno pronaći nešto jednako „ultimativno“ i „iskonsko“, da ne kažemo zamalo pa „animalno“ kako bi se održao intenzitet poruke klijenteli kojoj se nudi, doduše u BMW-u samo kao mogućnost, odricanje od „volana“.

Da li vi možete da se setite nečeg jačeg od seksa u smislu potreba tima eksperata za marketing?

AutoRepublika

(285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurković

Rugoba

TNT

Podseti me članak na vic o sunićenju i satu u izlogu, pa da se nadovežem na isti. A šta drugo da stave – dva pitomca gerentološkog centra kako igraju šah? Mada, mogli su da stave i pripadnice lepšeg pola kako doteruju šminku ili farbaju nokte na nogama dok se automobil sam vozi. Doduše, i jedan bubuljičavi „klinac” od tridesetak leta kako igra video-igricu na ogromnom tabletu centralne konzole bi mogao da prođe.

DOn

Jadan pokusaj popularizacije. S obzirom da ima nova auta postaju lijepa kao stakori, a cak ih i kija razvaljuje (soul vs i3), ne preostaje im nista drugo nego jeftina patetika.