1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen i Porsche povlače vozila zbog problema s vazdušnim jastucima i pojasevima
Volkswagen i Porsche povlače vozila zbog problema s vazdušnim jastucima i pojasevima
0

Volkswagen i Porsche povlače vozila zbog problema s vazdušnim jastucima i pojasevima

215
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen i Porsche će povući oko 227.000 vozila zbog problema s vazdušnim jastucima i predzatezačima bezbednosnih pojaseva.

U izveštaju Stuttgarter Zeitunga se kaže da se korektivna intervencija odnosi na Tiguan, Sharan i CC proizvedene 2015., kao i Porsche 911, Boxster, Cayman i Panameru iz 2015. i 2016.

U članku je citirano nemačko federalno saobraćajno telo, KBA, koje kaže je dotičnim modelima potrebno ažuriranje softvera kontrolnih jedinica vazdušnih jastuka.

Volkswagen je moguće probleme s vazdušnim jastucima primetio kod nekih pogođenih vozila, dodavši da je neophodno instalirati novi softver.

Porscheov portparol je izjavio da bi oko 23.500 njegovih vozila moglo da bude pogođeno problemima vezanim za vazdušne jastuke i predzatezače pojaseva, koji potencijalno mogu da se aktiviraju sami od sebe, u slučajevima kada nije došlo do bilo kakvog incidenta.

AutoRepublika

(215)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments