1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai razvio električni trkački automobil
Hyundai razvio električni trkački automobil
0

Hyundai razvio električni trkački automobil

135
0
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejski proizvođač ulaže u električnu budućnost.

Sportski ogranci velikih marki služe za dve stvari – razvoj nove tehnologije i promociju. Njihova svrha se tu obično završava, osim u nekoliko ekstremnih primera. Hyundai žuri ka elektrifikaciji, te je odluka da se stvori električni trkački automobil posve logična.

Novi adut „na struju“ biće predstavljen na nadolazećem Salonu automobila u Frankfurtu. Andrea Adamo, jedan od čelnika Hyundai Motorsporta, izjavio je da će novi model biti samo evolutivni iskorak.

„Već dugo idemo ka tome i ovo je novo poglavlje za našu marku. Sa plasmanom ovog automobila još bliže ćemo se povezati sa opštim trendom elektrifikacije u automobilskoj idnustriji“, rekao je Adamo.

Hyundai nije dao nikakve podatke o svom tajnovitom električnom sportisti. Još uvek nije jasno ni da li je u pitanju konceptualni model ili zaista automobil koji će biti moguće i kupiti.

Više informacija biće dostupno u danima pred početak manifestacije u Frankfurtu.

AutoRepublika

(135)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments