1. Home
  2. Vesti
  3. Veliki opoziv za Hondu u Kini
Veliki opoziv za Hondu u Kini
2

Veliki opoziv za Hondu u Kini

297
2
Podelite sa prijateljima:

Kako navode kineske vlasti, razlog opoziva je kvalitet agregata. 

U poslednjih nekoliko meseci putem društvenih mreža stiže veliki broj žalbi na model Honda Accord. Konkretno, kupci su imali problema sa 1,5-litarski turbo benzinskim agregatom.

Uvidom u žalbe došlo se do zaključka da je problem u interkuleru, stoga centralna kompjuterska jedinica prepoznaje nepravilnost u radu i momentalno ograničava brzinu automobila. Ova smetnja uočena je i u vožnji kada automobil odjednom izgubi snagu.

Honda će morati da povuče u servise 222.674 primerka Accorda kako bi se rešila pomenuta neprilika. I prošle godine japanska marka imala je opoziv u Kini, ali je tada u pitanju bila smetnja sa klima uređajem.

Iako kinesko tržište automobila beleži pad ove godine, Honda je ostvarila rast prodaje zaključno sa julom od 20,5%! Razlog za rast prodaje jesu novi i restilizovani modeli.

AutoRepublika 

(297)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Honda accord 1,5 turbo ?

moron

Ranije je ( prošle jeseni?) bila vest da je ovaj motor pogodjen problemom u CRV-u u USA (ili Kanadi?) i da mu tamo produžavaju garanciju.
Zna li se na kraju šta je bio problem?