1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Porsche 911 Turbo (992) slikan na autobanu
Novi Porsche 911 Turbo (992) slikan na autobanu
0

Novi Porsche 911 Turbo (992) slikan na autobanu

645
0
Podelite sa prijateljima:

U Porscheovim salonima se može pronaći šest derivata 911-ice: Carrera (kabriolet), Carrera S (kabriolet) i Carrera 4S (kabriolet). Naravno, kada je porodica kompletna, ona broji preko 20 modela, tako da su mnogi na putu a prvi bi trebalo da bude 992 Turbo.

Nemački proizvođač luksuznih sportskih automobila bi trebalo da predstavi 911 Turbo u mesecima koji su pred nama, tako da su inženjeri trenutno u fazi „poliranja“ finalnih detalja.

To uključuje  i testiranje na nemačkim auto-putevima, gde je „oko“ špijunskog foto-aparata uhvatila novajliju.

S obzirom da 992 Carrera S s 450 ks može da pojuri preko 300 km/h, Turbo to može da uradi kudikamo dominantnije. Za očekivati je da raspolaže s najmanje 600 konja u standardnom izdanju.

Ipak, da bi se usladio s ekološim normativima, očekuje se da Cufenhauzen aktuelni 3,8-litarski bokser twin-turbo zameni jedinicom baziranom na 3,0-litarskom motoru iz Carrere i Carrere S.

Što se Turbo S oznake tiče, ona bi se mogla transformisati u S E-Hybrid, kao što se desilo s Panamerom i Cayenneom (nije još lansiran). Međutim, lako bi moglo da se desi da na njega čekamo još tri-četiri godine.

Kada govorimo o voznim osobinama, širi trag točkova osme generacije jedan je od atributa koji će Porscheu 911 Turbo obezbediti „brutalne“ performanse.

AutoRepublika

(645)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments