1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Šumaher nastavlja da se bori
Šumaher nastavlja da se bori
0

Šumaher nastavlja da se bori

1.06K
0
Podelite sa prijateljima:

Ovo su reči kojima je predsednik FIA, Žan Tod, opisao stanje višestrukog šampiona Formule 1. 

Šumaher prema Todovim rečima ima „poteškoće u komuniciranju“, ali ih to nije omelo da zajedno gledaju poslednju trku najbržeg cirkusa na svetu, VN Nemačke. Tod je dodao da se Nemac ne predaje i da će nastaviti da se bori.

Šumaher je u decembru 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj. Otada se nalazi u veoma teškom stanju, a šta sve tačno nije u redu ostaje misterija, s obzirom na to da je njegova porodica od 2014. godine odlučila da lečenje nastavi iza zatvorenih vrata, odnosno da ne dele informacija sa javnošću.

Ove godine legendarni Šumi slavi 50. rođendan, što je dovelo do organizovanja nekoliko događaja u slavu nekadašnjeg šampiona. Nakon poslednje trke u ovoj sezoni, VN Abu Dabija, biće organizovana aukcija na kojoj će biti prodat Šumaherov bolid F2002. Deo novca prikupljen od prodaje tog bolida biće doniran fondaciji  Keep Fighting, Never Give Up  koju je osnovala Šumaherova porodica.

AutoRepublika 

(1058)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments