1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai „puca na veliko“ s novim modelom
Hyundai „puca na veliko“ s novim modelom
0

Hyundai „puca na veliko“ s novim modelom

714
0
Podelite sa prijateljima:

Šta god da je u pitanju videćemo ga u septembru.

Tek je početak jula, ali to ne sprečava Hyundai da pokrene „tizer“ kampanju za novi model koji će zvanično biti predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu. Bez obelodanjivanja bilo kakvih informacija u vezi sa novajlijom, korejska marka spominje da će „misteriozni“ model „ići na veliko“ tako što će obezbediti najviši stepen bezbednosti u klasi, kao i digitalnu povezanost.

Uz sliku je dostupan i kratak pres kit, tako da jedino možemo da spekulišemo o čemu se zapravo radi. Reč je o modelu koji će biti uključen u evropski portfolio marke, koji je ili hedžbek ili krosover, s „plutajućim“ krovom zahvaljujući tamnom zadnjem stubu.

Bez obzira na marketinšku krilaticu, čini se da automobil nije velik što se gabarita tiče.

Ako pretpostavimo da bi moglo da se radi o manjem modelu, šta bi to onda moglo da bude? Neki spekulišu da Hyundai planira da ponudi krosover koji bi se stavio uz Konu, možda konvencionalnijeg dizajna u stilu Venuea, koji ne dolazi u Evropu.

Da li je automobilskom svetu uopšte potreban još jedan krosover? Mada ćemo svi mi odgovoriti „ne“, većina proizvođača će reći „od viška glava ne boli“. Njihov stav svakako podržavaju prodajne brojke vezane za modele s povišenim klirensom.

AutoRepublika

 

(714)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments