1. Home
  2. Vesti
  3. Povratak Hummera, ali…
Povratak Hummera, ali…
0

Povratak Hummera, ali…

673
0
Podelite sa prijateljima:

Revitalizacija Hummera mogla bi se desiti samo ako čuveni terenci pređu među električne automobile. 

Brend na koji se pomalo i zaboravilo danas je opet u žiži interesovanja stručnih medija u Americi. Prema poslednjim glasinama, General Motors razmatra da vrati u život Hummer, ali kao brend električnih automobila.

GM traži načine da plasira na tržište nove električne modele, a kako SUV trend ne pokazuje znake slabljenja potpuno bi bilo logično da jedan takav automobil bude izabran za nosioca „e-barjaka“. Hummer se svakako uklapa u ovaj profil, no očigledno da ništa još uvek nije sigurno.

General Motors se trenutno ugleda na Jeep koji odlično posluje sa obe strane Atlantika. Čelnici GM-a veruju da bi Hummer mogao da privuče nove kupce, sve pod uslovom da „paket“ koji bude ponuđen bude dovoljno atraktivan.

Hummer je 2010. godine otišao u istoriju. Glave mu je došla velika potrošnja, visoka cena barela nafte i svetska ekonomska kriza. Na svom vrhuncu, 2006. godine, ova marka prodala je 71.524 automobila za godinu dana u SAD. Međutim, otada su stvari krenule nizbrdo, da bi samo četiri godine kasnije prodali svega 4.000 primeraka.

AutoRepublika 

(673)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments