1. Home
  2. Vesti
  3. Najava za BMW Vision M Next
Najava za BMW Vision M Next
0

Najava za BMW Vision M Next

179
0
Podelite sa prijateljima:

Krajem ovog meseca će u Minhenu biti upriličena premijera koncepta BMW Vision M Next. U susret svečanosti, proizvođač je obelodanio par fotografija koje su namenjene raspirivanju mašte publike.

Kako bi predmetne slike bile upriličene, BMW je angažovao profesionalnog vajara i skulptora, Tomasa Dimanda, koji je je pripremio papirne i kartonske modele nekih stilskih detalja sa koncepta. Zatim su pripremljeni materijali fotografisani, a mi smo tako dobili novi set tizera.

Kombinacija boja upotrebljena za ilustraciju nije slučajna već je zamišljeno da bude indikativna u smislu izgradnje naših očekivanja u odnosu na dolazeću premijeru.

Oblik prozora i C stupa koji su prikazani na fotografijama sugerišu da će konceptno vozilo biti kupe model sa jednim parom vrata, a kao takvo bi moglo biti naslednik modela koji nas je oduševio na testu, to jest, verovatno je da se radi o sledećoj iteraciji BMW-a i8.

Niti jedan konkretan detalj o prototipu Vision M Next nije obelodanjen, ali sudeći prema onome što prizvođač najavljuje, koncept „će poslužiti za demonstraciju moći tehnologije u smislu unapređenja osećaja zadovoljstva u vožnji „.

Sa ovakvim najavama, Vision M Next stoji u potpunoj suprotnosti u odnosu na Vision iNext, električnim krosoverom koji je zamišljen kao promoter tehnologije autonomne vožnje i koncepta mobilnosti budućnosti.

Serijska verzija krosovera iNext stiže 2021. godine, a objektivi paparaco novinara su već imali čast da se susretnu sa test mulama ovog modela. Kada bude predstavljen, doneće veliki zakrivljeni ekran, treći nivo autonomije kao i više od 600 kilometara dometa sa jednim punjenjem baterija.

AutoRepublika

(179)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments