1. Home
  2. Video
  3. Kada se Luis Hamilton i Dejvid Leterman nađu u istom automobilu na Silverstonu (VIDEO)
Kada se Luis Hamilton i Dejvid Leterman nađu u istom automobilu na Silverstonu (VIDEO)
0

Kada se Luis Hamilton i Dejvid Leterman nađu u istom automobilu na Silverstonu (VIDEO)

564
0
Podelite sa prijateljima:

Kada se globalno popularni komičar i šampion Formule 1 nađu na trkačkoj stazi poput Silverstona, dobra zabava je zagarantovana.

Vozačke sposobnosti Luisa Hamiltona su takve da je kadar da svaki automobil dovede do krajnjih limita. U sledećoj epizodi šoua na Netflixu „Mojem sledećem gostu nije potrebno predstavljanje“, Hamilton savetuje Letermana kako da odveze brzi krug na Silverstonu.

S obzirom na to što Luis vozi za Mercedesov F1 tim, ne treba da čudi što se s Letermanom našao upravo u jednom vozilu s „trokrakom zvezdom“, ali ne onakvom kakvo bi se očekivalo od F1 šampiona.

„Zašto smo dobili karavan?“, našalio se Hamilton na početku video klipa. Naravno, bio u pitanju karavan ili ne, Luisu ne predstavlja problem da odveze brzi krug. Ono što dodatno podgrejava atmosferu je što se radi o Mercedesu-AMG E63S, mašini s 612 konja iz twin-turbo V8, sa standardnim pogonom na sve točkove, koji doprinosi sprintu do stotke za 3,5 sekundi.

Ovo je doduše tek uvid u ono što nas čeka, a što će verovatno biti urnebesno.

AutoRepublika

 

(564)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments