1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Atrakcija na američkoj zapadnoj obali (VIDEO)
Atrakcija na američkoj zapadnoj obali (VIDEO)

Atrakcija na američkoj zapadnoj obali (VIDEO)

355
1
Podelite sa prijateljima:

Prva generacija Mercedesovog roudstera SLK izaziva poprilično kontraverzne komentare kada je dizajn u pitanju, ali je vlasnik ovog primjerka odlučio da intrigu podigne za jedan korak više.

Kako se može vidjeti u priloženom snimku i fotografiji, ovaj SLK ima dvije krute osovine, preuzete vjerovatno sa nekog kamioneta. Iako su tu diferencijali na obije osovine, vlasnik je zaobišao „muku“ konvertovanja sistema u pogon na sva četiri točka, te sa menjačem povezao samo zadnju osovinu.

Ali pored svega, najviše pažnje izazivaju ogromne felne, koje su sigurno veće od 30 inča. Iako automobil nosi registarske oznake američke savezne države Floride, ovaj snimak je nastao na zapadnoj obali, odnosno u Kaliforniji, a autor snimka nije mogao da vjeruje što vidi svojim očima.

??? “OH NO NO NO STOP IT STOP WHAT IS HE DOING” ??? #Benz #BigRims #Fail #Dummyoftgeweek #21donksalute #car #cars #wheels #paint #carinterior #carparts #carshow #carenthusiast #caraudio #oldschool

Gepostet von Riding Clean am Dienstag, 21. Mai 2019

Uostalom, pogledajte i sami.

AutoRepublika

(355)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Прво прочитах оно о практикантима у Аудију, па ово…
Који дунстерај са све фелнама пречника канализационих цијеви.