1. Home
  2. Vesti
  3. Zadnjica novog Ferrarijevog hibrida otkriva četvrtastu signalnu grupu
Zadnjica novog Ferrarijevog hibrida otkriva četvrtastu signalnu grupu
0

Zadnjica novog Ferrarijevog hibrida otkriva četvrtastu signalnu grupu

139
0
Podelite sa prijateljima:

Jedan dan smo udaljeni od zvaničnog predstavljanja novog Ferrarija.

Atmosfera je zagrejana do usijanja. Konačno će svetlo dana ugledati novi „propeti konjić“ u hibridnom izdanju s pogonom na sve točkove. U prototip formi je spažen nedavno, ali temeljna kamuflaža nam nije dozvolila da uživamo u F173 (kodni naziv koji nije oficijelno potvrđen).

Dotični tizer je daleko od toga da bilo šta bliže otkriva, ali makar možemo da vidimo nagoveštaj zadnjeg dela automobila. Zadnja signalna rupa je četvrtasta s po dva elementa sa svake strane, a neke podseća na Chevrolet Corvette C4. Tu je i spojler u vidu luka, koji se pruža s jednog na drugi kraj unutrašnjih zadnjih svetala, dok će u sredini verovatno biti crni panel u maniru prelepog J50.

Ono što takođe može da se uoči je treće stop svetlo, ispod integrisanog spojlera. Svakako će biti interesantno uporediti dizajn novajlije s ostalim pripadnicima Ferrarijevog portfolija.

Ukoliko se glasine pokažu tačnim, hibridni superautomobil sa središnje pozicioniranim 3,9-litarskim twin-turbo V8 i tri elektromotora, isporučivaće ukupno 1.000 ks, dok će pogonski aranžman na sve točkove obezbediti sprint do 100 km/h za samo dve sekunde.

Mada je premijera već sutra, ne bi bilo čudno da u međuvremenu vidimo još neki tizer.

AutoRepublika

(139)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments