1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako će (najverovatnije) izgledati VW Golf VIII
Ovako će (najverovatnije) izgledati VW Golf VIII
6

Ovako će (najverovatnije) izgledati VW Golf VIII

2.74K
6
Podelite sa prijateljima:

Najpopularniji hedžbek na svetu je na putu da se pojavi u svojoj osmoj iteraciji.

Naravno, reč je o Volkswagen Golfu. Špijunskih fotografija ima mnoštvo na internetu, pa i nekoliko oficijelnih tizera. Sve to je činilo dobru osnovu za render koji je pred nama. Premijera je potvrđena za oktobar ove godine u oktobru, a uvid u to kako bi novajlja trebalo da izgleda nam je dao ruski portal Kolesa.ru.

Naravno, značajnijih dizajnerskih egzibicija nema, jer se prati tradicionalni evolutivni pristup. Čak su i kamuflirani prototipovi izgledali sasvim „poznato“, a možda najočigledniju promenu su činili farovi.
Neka od testnih vozila nisu imala samo otkrivena prednja svetla, već i zadnja.

Očigledno je da se Volkswagen drži krilatice, „ono što radi posao ne treba popravljati“.

AutoRepublika

Izvor: Kolesa.ru

(2744)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Miodrag

U utrci da budu novi i drugačiji automobili sve ružniji….i dizajn ima svoj optimum…konkretno golf-još od sedmice,sve mršavije i uže svetlosne grupe,samo da bude novo makar i ružnije….
da ne pričam o preglednosti i okretnosti….

Rade

Retko ružni farovi…

Stefan

Petica i šestica u nutri full posle sve strasno osiromaseno

Miodrag

Što se tiče golfa,1.,3. i 6. su generacije sa dobrim dizajnom,posebno šestica koja je najlepša…petica bi mogla da prođe,ali stop svetla nisu na visini prednjeg dela i kvare utisak…toliko hvaljena golf dvojka je ubedljivo najružnija i bez duše,kao i zdepasta četvorka,ali zapravo su najbolji i najpouzdaniji golfovi…

Mad Max

Znači ipak su ga promenili …sada je mnogo lepši

Ramzaj

Kao i obicno šerpa na tockovima.