1. Home
  2. Video
  3. BMW ispraća šefa Daimlera na mangupski način: „Free at Last!“ (VIDEO)
BMW ispraća šefa Daimlera na mangupski način: „Free at Last!“ (VIDEO)
3

BMW ispraća šefa Daimlera na mangupski način: „Free at Last!“ (VIDEO)

1.35K
3
Podelite sa prijateljima:

Danas se Diter Ceče, nakon trinaest godina provedenih na čelu Daimlera, povukao sa svih izvršnih funkcija u kompaniji.

Očigledno je da je Ceče tokom radne karijere stekao mnogo prijatelja u svojoj kompaniji, ali je sada vidno da je i sa direktnom konkurencijom negovao rivalski, ali i odnos pun međusobnog poštovanja.

O tome puno govori i kratak, ali duhovit i veoma efektan video klip koji je pripremjen u kuhinji arhi-rivala kompaniji BMW. Radnja je otprilike sledeća.

„Pljunuti“ Ceče odlazi iz kancelarije, a na prolazu ka izlazu iz zgrade, zastaje i fotografiše se sa nostalgičnim kolegama. Ispred zgrade, čeka ga nezaobilazna S klasa i vozač koji ga verovatno svaki dan, godinama unazad vozi kući, po povratku s posla. Iza njih ostaje impozantna građevina centrale Daimlera.

„Brkati mladić“ sa prepoznatljivim farmerkama i sakoom, toplo se pozdravlja sa svojim vozačem koga tugaljivim pogledom ispraća iz dvorišta.

U tom trenutku se na ekranu pojavljuje natpis „Konačno slobodan“, vrata garaže iz koje se pomalja nos starinskog primerka crno lakiranog Mercedesa, se otvaraju, a iz garaže u život izleće plug-in hibridni roudster BMW i8 noseći u svojoj utrobi najpoznatije brkove savremene automobilske industrije.

Prema navodima magazina „W&V“, iza ove atraktivne reklame stoji menadžer marke BMW, Jens Tijemer a reklamna agencija Jung Von Matt je realizovala kratak video materijal.

Odgovor iz Daimlera se nije dugo čekao, a dobili smo ga posredstvom Twittera. Zaposleni iz odeljenja za odnose sa javnošću su uzvratili prikazom kauboja koji na konju odlazi u suton, bila je adekvatna reakcija, uz prikladnu poruku: „Ovo su prave konjske snage za našeg šefa.“

Sve u svemu, hvala ljudima iz obe kompanije, ulepšali ste nam kišno popodne.

AutoRepublika

(1350)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Rade

Šou 🙂

moron

Bravo 🙂

Mad Max

Koliko li je ovaj odneo…. Život je nekom majka a nekom maćeha. NJegov pajtaš Gon, nadrlja u političkom procesu. A napravio je giganta ni od čega.