1. Home
  2. Life
  3. Film
  4. Izgorelo 27 „novih“ Chevroleta s kraja prošlog veka
Izgorelo 27 „novih“ Chevroleta s kraja prošlog veka
0

Izgorelo 27 „novih“ Chevroleta s kraja prošlog veka

536
0
Podelite sa prijateljima:

Popularni televizijski kanal HBO je trenutno u procesu snimanja serije pod nazivom „I Know This Much is True“. Kako se radnja serije dešava u devedesetim godinama prošlog veka, tako je bilo potrebno pronaći i veliki broj automobila iz tog perioda.

U jednoj od scena glavni glumac treba da poseti Chevroletov izložbeno-prodajni salon u gradu Elenvil koji je smešten u američkoj saveznoj državi Njujork, pa je izabran lokalni diler „613 Automotive Group“.

Za potrebe snimanja scene je restaurirano 27 primeraka Chevroleta iz tog doba, a dok su neki od njih bili jeftiniji modeli, za sekvence su korišćene i one skuplje verzije kao što su Corvette, Camaro IROC-Z, C/K SS454 i Beretta Indy Pace Car.

Nažalost, u noći između četvrtka i petka je došlo do požara i cela kolekcija je apsolutno uništena.

Nepoznato je šta je tačno uzrok požara, ali je činjenica da su lokalni vatrogasci dobili poziv u ranim jutarnjim satima. Pored svih napora koje su hrabri profesionalci uložili, salon, kao ni automobili, nisu spašeni. HBO ipak nema prevelikih razloga za nezadovoljstvo kada se zna da su zgrada i automobili osigurani, ali sledi težak posao ponovnog snimanja cele epizode.

AutoRepublika

(536)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments