1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Trabant 601 by Vilner (GALERIJA)
Trabant 601 by Vilner (GALERIJA)
0

Trabant 601 by Vilner (GALERIJA)

583
0
Podelite sa prijateljima:

Kakav originalan prevoz!

Trabant, nekada među najpopularnijim modelima automobila u istočnom bloku, s prodatih 2,8 miliona primeraka modela 601, došao je u ruke Vilner Garage. Tretman koji je nemački tjuner primenio na ovaj skromni automobil udahnuo mu je novi život, ali i mnogo toga drugog.

Dorada je započela kada je jedan od poslednjih Trabanta stigao iz fabrike u Cvikauu. Umesto dvotaktne, vazdušno hlađene mašine, radne zapremine 0,5 litara, sada je instaliran 1,1-litarski četvorocilindraš iz prve generacije Volkswagen Pola. Menjač je četvorostepeni manuelni.

Vilner Garage je zadržao (na sreću) klasičan spoljni izgled, uz dodatak LED farova. Takođe, krov poseduje čudan „tekstil efekat“, kao i naplaci, dok je na vratima broj „21“, omiljena „cifra“ novog vlasnika.

Mnogo veći akcenat je stavljen na enterijer. Tapacirung je mešavina karirane tkanine i kože, a onaj na vratima je boje slonovače, koji se lepo uklapa sa sedištima. Kao kontrast, tu je kao ugalj crna koža na armaturnoj tabli, s belim šavovima. Sportski Momo volan je zamenio originalnu komponentu, a „nebo“ je u istoj šemi kao i sedišta.

AutoRepublika

Izvor: Vilner Garage

 

(583)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments