1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis Mint koncept – zaista svež
Genesis Mint koncept – zaista svež
0

Genesis Mint koncept – zaista svež

122
0
Podelite sa prijateljima:

Genesis polako ali sigurno gradi sopstvenu sliku budućnosti na kojoj premijum segment i električni pogon idu ruku pod ruku.

Nakon što je impresionirala publiku u Njujorku s Essentia konceptom, korejska marka je potpuno neočekivano predstavila Mint, elegantni urbani dvosed, čija pojava sugeriše da bi trebalo da bude i prilično zabavan.

Prednji deo nema masku već štitastu krestu ispod svetla koja se pružaju duž čitave širine anfasa. Sem što nema ručke vrata i retrovizore, Mint nema ni prtljažnik. Umesto njega, sekciji iza sedišta se pristupa putem makazastih otvora koji se udvostrukučuju kao krila.

Tema zadnje signalne grupe prati motiv s prednje strane, takođe s osvetljenim Genesis logoom i priključka za punjenje.

Ono što je primetno je da Mint gotovo nema prepuste, kao i da je njegova ukupna visina manje od dvostruko veća u odnosu na visinu točkova, što mu daje izraziti sportski „šmek“.

Armaturna tabla je u minimalističkom stilu a enterijer je prekriven svetlo smeđom kombinacijom platna i kože s nekoliko srebrnih elemenata. Volan je pravougaon, a ono što zbunjuje su tri papučice. Jedna mora biti za odmaranje stopala, jer se kvačilo i električni pogon nekako „ne podudaraju“. Genesis je izdao informaciju da autonomija iznosi 350 kilometara, a što se performansi tiče, one su za sada nepoznate.

AutoRepublika

(122)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments