1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Render nove generacije Nissana GT-R priznatog automobilskog dizajnera
Render nove generacije Nissana GT-R priznatog automobilskog dizajnera
3

Render nove generacije Nissana GT-R priznatog automobilskog dizajnera

513
3
Podelite sa prijateljima:

Nissan GT-R ima izvesnu budućnost. To je sve što znamo za sada o budućoj generaciji kultnog modela. S obzirom da je kompanija trenutno fokusirana na rešavanje finansijskih problema i nevolja s Renaultom zbog afere Karlos Gon, jedino što možemo je da razmatramo mogućnosti.

Mnogi piksel umetnici su se oprobali u renderima koji se uglavnom vrte oko rešenja koja idu korak dalje u smislu prestiža, dok neki koketiraju sa središnje pozicioniranim motorom. Ipak, rad koji je pred nama nas nagoni da vidimo stvari drugačije.

Dotični render predlaže GT-R koji se zapravo vraća korenima, mašinu kreiranu da pruži neverovatni doživljaj u vožnji. Čini se da je automobil na renderu manji i prijemčiviji u odnosu na aktuelnu „Godzilu“.

Ukoliko upotrebimo „lupu“, uvidećemo da je prostor na zadnjoj klupi ograničeniji, što je u skladu s prethodno navedenim.

Ono što je sjajno u čitavoj priči je što je kreator ovog rendera, Džon Leju, vlasnik jednog R32 GT-R-a. To verovatno objašnjava horizontalni aranžman farova. Čisto da se zna, govorimo o dizajneru koji radi za Audi, Volkswagen i Hyundai.

Da se vratimo na predlog za R36 GT-R. Dizajnerski jezik je jasno povezan s R35, uprkos manje „uglovanom“ pristupu.

Šta kažete za dotični render?

AutoRepublika

(513)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

THUMB UP

hercegovac

Očigledno je da autor ima i znanje i kreativn duh.

Bungi

Moram priznati da izgleda skladnije od orginala.Ipak, međuosovinsko rastojanje je skraćeno tako da je orginal imao 2-2 sjedišta a ovaj koncept samo 2.Trag zadnjih točkova izgleda širi od prednjih što je na modelu 4×4 kakav je GT-R teško moguće.To se obično koristi kod vozila sa zadnjim pogonom.Veličina točkova je značajno predimenzionirana.Prednji kraj ima horizontalno razvučene farove u stilu BMW-a i Alfe a orginal je imao vertikalne farove koje prate liniju prednjih blatobrana.Estetski uspješan koncept koji bi u praksi zahtijevao značajne modifikacije.