1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan GT-R 50th Anniversary Edition (GALERIJA)
Nissan GT-R 50th Anniversary Edition (GALERIJA)
0

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition (GALERIJA)

319
0
Podelite sa prijateljima:

U proizvodnji još od decembra 2007., GT-R je jedan od najstarijih performantnijih automobila u prodaji. Naravno, sama oznaka datira mnogo ranije.

Naime, „GT-R“ bedž je uveden pre pet decenija, a da bi proslavio ovaj zlatni jubilej, Nissan je odlučio da lansira specijalnu verziju, koju je predstavio na Salonu automobila u Njujorku.

Lansiran za 2020. modelnu godinu, Nissan GT-R 50th Anniversary Edition dolazi u tri nivoa opreme: Premium, Track Edition i NISMO. „Bayside“  plava boja je omaž ikoni R34, i to nije sve, jer se radi o četvoroslojnoj, dvostruko grejanoj boji, da bi rezultat bio efektan kakav jeste.

Plavi akcenti su takođe prisutni na točkovima, s „50th Anniversary“ oznakama. Unutar kabine dominira siva kolor šema, koja „podseća  na atmosferu noćnog neba posle ponoći“. Volan je takođe jedinstven, kao i ručica menjača. „Nebo“ i štitnici za sunce od alkantare takođe razdvajaju ovaj model od nižepozicioniranih primeraka.

Titanijumski lonac s titanijumskim završecima i plavim vrhovima, dodaju na ekskluzivnosti vozila. Međutim, GT-R ipak ne može da se oslobodi utiska vremešnosti. Primera radi, njegov šestostepeni menjač s dvostrukom spojnicom, pripada nekim drugim vremenima, s obzirom da su danas u igri desetosetepene jedinice u vozilima kao što su Ford F-150 ili Mustang.

AutoRepublika

 

(319)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments