1. Home
  2. Sport
  3. Mika Hakinen ponovo na trkačkoj stazi
Mika Hakinen ponovo na trkačkoj stazi
0

Mika Hakinen ponovo na trkačkoj stazi

290
0
Podelite sa prijateljima:

Proslavljen Finac takmičiće se na desetočasovnoj trci na čuvenoj stazi Suzuka u avgustu. 

Pedesetogodišnji Hakinen voziće McLaren 720S GT3, a sa njim u timu voziće i japanski vozači Hiroaki Išiura i Kacuaki Kubota. Finac ima dugu i lepu istoriju na stazi Suzuka, jer je upravo ovde 1998. i 1999. godine osigurao sebi titule u Formuli 1.

Hakinen je zvanično otišao u penziju 2007. godine, a nakon Formule 1 takmičio se u DTM šampionatu. Ipak, iako je zvanično „okačio rukavice o klin“, Mika je od 2011. do 2013. godine učestvovao u tri reli trke i na svima je vozio fantastični Mercedes-AMG SLS GT3.

Biće lepo videti čuvenog Hakinena ponovo na stazi.

AutoRepublika 

(290)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments