1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Mercedes predstavio novi F1 bolid za sezonu 2019.
Mercedes predstavio novi F1 bolid za sezonu 2019.
0

Mercedes predstavio novi F1 bolid za sezonu 2019.

359
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je predstavio novi W10 F1 bolid, predviđen za samo jednu stvar, a ona je da obezbedi šestu uzastopnu dvostruku titulu u najbržem cirkusu na svetu.

Tim iz Breklija je pružio prvi uvid u revidirani automobil, koji su Valteri Botas i Luis Hamilton započeli da isprobavaju na Silverstonu.

Šef tima, Toto Volf, rekao je da nova regulativa koja se tiče aerodinamike za 2019. , vrši dodatni pritisak na njegov tim, kada je reč o ostajanju na vrhu.

„Ova sezona će biti novi izazov za sve nas“, rekao je on. „Pravila su se značajno promenila. Moramo sve da radimo iz početka, treba ponovo da se dokazujemo, kako sami sebi tako i konkurentima.

Sezonu započinjemo s nula poena, tako da ništa ne uzimamo zdravo za gotovo, i nema apsolutno nikakvog osećaja da je vrh rezervisan za nas. Zapravo, s promenom pravila, svaki tim ima šansu da se nađe u borbi za titulu i sve njih vidimo kao potencijalnu pretnju.

Mi smo željni da stupimo na asfalt u Barseloni, da vidimo gde se nalazimo u odnosu na sopstvene simulacije i vidimo da li to možemo da materijalizujemo na stazi. Fokusiraćemo se na sebe, izgrađivati performanse i nadam se biti spremni kada sezona startuje u Melburnu.“

Mada je W10 prilagođen novim pravilima, zadržao je isto međuosovinsko rastojanje u odnosu na prethodnika.

AutoRepublika

(359)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments