1. Home
  2. Vesti
  3. Maserati stavlja Levante u centar pažnje na Salonu automobila u Njujorku
Maserati stavlja Levante u centar pažnje na Salonu automobila u Njujorku
1

Maserati stavlja Levante u centar pažnje na Salonu automobila u Njujorku

224
1
Podelite sa prijateljima:

SUV/krosoveri i kamioneti „žare i pale“ u Americi. Taj trend je prenesen i na ostatak sveta, tako da ne čudi da su neke tradicionalne marke, poput Maseratija, odlučile da lansiraju svoje verzije modela s povišenim klirensom.

Nakon što je iskritikovan što u ponudi nema V8, Maserati je dodao osmocilindarsku mašinu u ponudu, a sada „marka trozupca“ nudi i program individualizacije.

Program je nazvan „Jedan od jedan“, a oficijelno će biti predstavljen na Salonu automobila u Njujorku. Koincidencija ili ne, američko tržište je najveće za Levante, mada evropsko i kinesko ne zaostaju mnogo.

Ukoliko bismo baš morali da se odlučimo za neki SUV, Levante bi sigurno bio ako ne broj jedan  izbor, onda u prva tri. Još kada se tome doda „Jedan od jedan“ program koji uključuje „italijansku umetničku izradu najfinijeg finiša“, sreći nigde kraja. O čemu je reč? Maserati će u ponudu da stavi hiljade opcija kada je reč o spoljašnjosti i enterijeru vozila.

Aprila 17., Levante GTS koji je prošao kroz ONE OF ONE tretman, biće predstavljen u Njujorku „slavnoj ličnosti“, koja nikada ranije nije videla ovaj SUV. GTS je manji brat Levante Trofea sa 550 ks.

Međutim, to nije sve. Levante za 2019. dobija Pelletessuta enterijer By Ermenegildo Zegna, usklađen s bronzanim finišem karoserije.

Maserati takođe naglašava da je twin-turbo motore kreirao i proizveo Ferrari.

AutoRepublika

(224)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Pre par dana sam došao iz Italije. Neverovatno zvuči podatak da za četiri dana provedena u Milanu, zapazio sam samo jednu, jedinu Škodu sa italijanskim tablicama. A u Maserati sam se skroz zaljubio. Izgleda fantastično, a ako se vozi kao Stelvio ili Giulia, a verovatno je da je vozniji, pravi biser je industrije.