1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen grupa nije zainteresovana za Alfu Romeo i Maserati
Volkswagen grupa nije zainteresovana za Alfu Romeo i Maserati
4

Volkswagen grupa nije zainteresovana za Alfu Romeo i Maserati

861
4
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen grupa nije zainteresovana za povezivanje s FCA, izjavio je šef nemačkog konglomerata, Herbert Dis, za italijanske medije.

Na pitanje da li je Volkswagen zainteresovan na premijum marke Fiat Chryslera, Alfa Romeo i Maserati, Dis je rekao da njegova grupa „već poseduje luksuzne brendove“.

Napori Volkswagen grupe su fokusirani na interne stvari, rekao je Dis za Il Sole 24 Ore i još dva medija.

FCA je u potrazi za partnerstvom ili spajanjem, a s tim u vezi, predsednik kompanije, Džon Elkan, susreo se s predstavnicima rivalskih firmi, uključujući PSA grupu, da bi  se istražile mogućnosti ostvarivanja neke vrste dogovora.

AutoRepublika

(861)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Kleo

Alfa Romeo premijum marka, hahaha…

Alfista

Zapravo bas jeste. Edukuj se malo. Poz.

Kleo

A po cemu je to Alfa premijum, zamolio bih te da pojasnis? Trenutno u ponudi imaju maximum 4-5 modela, od kojih su 2 (djulijeta i mito) stara preko 10 godina a napravljena na platformama od pre verovatno 20 godina, zaista premijum nema sta. Dovoljno je uporediti Alfu sa „pravim“ premijum brendovima poput bmw-a, mercedesa i audija i sve je jasno. Premijum je mozda jedino po ceni.

Yankee

Po cemu je Audi premijum marka? Nemaju jedan jedini auto sa pogonom na zadnje tockove i 2/3 ponude je zasnovano na VW.