1. Home
  2. Vesti
  3. Sjajna vizija originalnog BMW-a serije 8
Sjajna vizija originalnog BMW-a serije 8
0

Sjajna vizija originalnog BMW-a serije 8

601
0
Podelite sa prijateljima:

Mnogi od nas se vrlo dobro sećaju Ferrarija F355, a isto tako i klasičnog BMW-a serije 8. Šta se dešava kada se ova dva automobila „spoje“?

Mada nismo skloni objavljivaju rendera, ovoga puta se zaista radi o nečemu posebnom. Za to je zaslužan Rejn Prisk, koji je kreirao sjajno viđenje serije 8, koje kada se malo pomnije pogleda, otkriva uticaj Ferrarija F355.

Za to postoji sasvim racionalan razlog. Prisk je radije inkorporirao detalje s još jedne ikone iz devedesetih, umesto da je originalnoj seriji 8 podario „moderne linije“. Rezultat je zaista sjajan. Oba modela karakterišu farovi koji se izvlače iz karoserije, a forma F355 je prilično konzervativna u odnosu na Ferrarijeve standarde, što se sjajno uklopilo u BMW-ovu filozofiju.

Sjajno odrađen posao.

U postu na Facebooku se može videti još jedan render serije 8, koji sugeriše kako bi mogao izgledati BMW-ov superautomobil, baziran na aktuelnoj seriji 8 kao inspiraciji. Čini nam se da automobilskoj zajednici zaista nedostaje moderna interpretacija M1.

AutoRepublika

Izvor: Rain Prisk via Facebook

(601)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments