1. Home
  2. Vesti
  3. Francuz fotografisao najčudniji BMW u Kini
Francuz fotografisao najčudniji BMW u Kini
1

Francuz fotografisao najčudniji BMW u Kini

2.71K
1
Podelite sa prijateljima:

Juče smo preneli informaciju da je kineski sud zabranio prodaju dizajnerske kopije Range Rover Evoquea, a danas smo na internetu pronašli jedan veoma zanimljiv automobil sa oznakama marke BMW. Naravno, slike su nastale u Kini, a slučaj čini neobičnim to što ovo u stvari nije nikakva kopija već, čini nam se, veoma uspela modifikacija (beemveizacija) modela Suzuki Celerio.

Da se radi o preradi japanskog mališana vidljivo je sa boka vozila, dok su prednji i zadnji kraj automobila veoma nalik onome što smo videli na seriji 1, doduše pre 2015. godine, odnosno pre restilizacije odlazeće generacije kompaktnog hedžbeka iz Minhena.

Vrlo smo blizu bili tome da poverujemo da je ovaj gradski automobil plod rada neke joint venture kompanije u kojoj kapital poseduje BMW uz lokalnog kineskog partnera.

Ipak, onda je postalo jasno da na amblemu malenog četvorotočkaša stoji LDW, odnosno akronim marke koja je nepoznata u automobilskoj industriji, što apsolutno ne znači da nema neko posebno značenje u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

AutoRepublika

(2711)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Legolas

Ali nije BMW, nego LDW…