1. Home
  2. Sajmovi
  3. Opel u Beogradu: premijera Comboa
Opel u Beogradu: premijera Comboa
6

Opel u Beogradu: premijera Comboa

256
6
Podelite sa prijateljima:

Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

Domaća publika će sada prvi put imati priliku da se uveri u sve kvalitete ovog vozila na Opelovom štandu u Hali 4 Beogradskog sajma. Pored premijera Opel je pripremio i specijalnu sajamsku akciju koja se odnosi na sve izložene automobile, a trajaće do završetka Sajma, 31.marta, i duže ukoliko uslovi i lager to dozvole.

„Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo Cargo – obe u brojnim varijantama. Combo Life i Combo Cargo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Combo Life koji je stekao epitet najboljeg prijatelja porodice je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta sa dovoljno prostora za do 2,693 litara prtljaga. Transporter (lako komercijalno vozilo) je dostupan sa dva reda sedišta i krovnim otvorom. Nudi tovarni prostor zapremine do 4,4 m3, a razvijen je sa ambicijom da profesionalcima ponudi maksimalnu efikasnost“, rekao je Aleksandar Nikolić, menadžer prodaje komercijalnih vozila.

U Hali 4 Opel je izložio i svoje ostale adute: Astru, Inigniju, Corsu, SUV modele, a na komercialnom delu štanda Vivaro i Movano.

„Pored Comboa, naš akcenat na ovogodišnjem salonu automobila je na Opelovim bestselerima Corsi, koja je u svetu do sada prodata u 12 miliona primeraka i naravno Astri, koja je godinama naš najprodavaniji model na domaćem tržištu. Veliku pažnju poklanjamo i X šampionima, Opelovim SUV modelima: Grandland X, Crossland X i Mokka X. Tu je i Insignia kao Opelovo remek-delo, pre svega zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase“, rekla je Irena Trifunović Opelova menadžerka za marketing i komunikacije za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Opel ove godine obeležava 120 godina od proizvodnje prvog automobila, kada je udovica Adama Opela, četiri godine posle njegove smrti, a po savetu svojih sinova odlučila da započne proizvodnju automobila.

„Ono što je 1899. godine započelo u garaži u nemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada. Opel je od starta krasila želja da mobilnost bude dostupna svima, a ne samo bogatim pojedincima, pa u skladu sa tim kompanija i danas funkcioniše pod motom Budućnost pripada svima“, rekao je Nenad Buha, menadžer prodaje Opel Srbija.

U toku je najveća ofanziva proizvoda koju je kompanija sprovela u svojoj istoriji. Nakon uvođenja sedam novih modela 2017. godine, i još tri nova tokom 2018. godine: Insignia GSi, Corsa GSi i novo izdanje Comboa, u ovoj godini planirana je nova Corsa. Do 2020. godine iz Opela će izaći ukupno devet novih modela. Kao velika novost iz komapnije dolazi i povratak na rusko tržište gde će kao značajno pojačanje rukovodećem timu doći i dosadašnji direktor Opel Srbija, Dragan Nenadović.

Opel Srbija

(256)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Umesto ovog „PR priopćenja“, u svetlu naslova ( Premijera Opel Comba ) mislim da bi bilo celishodnije da Opel Srbija u cenovnik za Combo za Srbiju stavi „još nešto“ osim samo benzinca od 110 ks i dizel verzije sa 75 i 102 ks, kao i „još nešto“ osim onog jednog napisanog paketa opreme. Opel Combo se nudi ( svuda ) i sa drugim motorima i boljim paketima opreme. A nudi se i u Srbiji, što se vidi i sa oglasa za Combo na sajtu Polovni automobili. Tako da ne razumem zašto skrivaju ponudu ( cene za ostale motore, menjače i… Pročitaj više »

Zvezdan Božinović

Bravo majstore, važi za sve trgovce. Imamo skoro identičan programski kod u mozgu.

Dikh tu kava

10% od 25.000 je 2500, što je i dalje više nego duplo manje od 5000 na 23.000kod KIA-e..

moron

Vidi ovu novu corollu HB 1,2 T Sport iz 2019. sa oglasa.
Po cenovniku, nije „na akciji“, a sa opcionalima koje ima, košta malo preko 25.300.
Na oglasu je 21.250.
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14023333/toyota-corolla-hb-12t
Inače. što se tiče opela, cene na „zatražite ponudu“, niže su 13%.

Peki

Vidim Moron da cu biti na muci… Naime ima par dana kako vozim Combo 1.5 D/130 sa automatskim menjacem EAT8, kako li cu navesti cene nakon svega sto si napisao?
Pozzzz

moron

Samo ti nama daj tvoj test, a pusti cene … Ne kupimo svaka kola o kojima pročitamo test 🙂
Ima li šanse da se tamo „ubode“ na test Corolla TS 1,2 T ? Značilo bi mi, možda, „jednom“ …