1. Home
  2. Sajmovi
  3. Nove zvezde u Beogradu – Mercedes-Benz
Nove zvezde u Beogradu – Mercedes-Benz
1

Nove zvezde u Beogradu – Mercedes-Benz

445
1
Podelite sa prijateljima:

Premijere:

  • Mercedes-Benz A-Klasa limuzina
  • Mercedes-Benz CLA
  • Mercedes-Benz B-Klasa
  • Mercedes-Benz GLE
  • Mercedes-Benz V-Klasa
  • Mercedes-AMG GT 4-Door

 

Na ovogodišnjem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije, tradicionalno izlaže na skoro 3.000 kvadratnih metara u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Nove zvezde u Beogradu biće izloženo više od 30 modela i predstavljeno čak 6 premijera iz Mercedes-Benz game vozila.

„Posebna novina u sajamskom nastupu kompanije Star Import jeste unapređenje našeg prodajnog pristupa” , istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import. U cilju što boljeg razumevanja Mercedes-Benz proizvoda, njihovih tehničkih karakteristika i novih tehnologija koje neumorno napreduju u svakom novom modelu, po prvi put ove godine uvedena je uloga mladih stručnjaka koji su prošli Mercedes-Benz obuku. Eksperti iz sektora proizvoda će tokom trajanja salona automobila biti na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.

Sajamske akcije se odnose na kompaktnu A-Klasu i atraktivni CLA. Za ljubitelje terenskih vozila, posebna ponuda se odnosi na jedinstveni GLC, uz mogućnost naručivanja AMG eksterijera.

Po prvi put, deo štanda je posvećen ženskoj populaciji. Pod brendom She’s Mercedes biće izložen popularni Mercedes-Benz CLA i najmanji SUV u gami Mercedes-Benz GLA.

Poseban deo štanda posvećen je prodaji poslovnim korisnicima. Program Business Solutions je posebno specificiran da odgovara potrebama poslovnih ljudi, sa uključenom kompletnom uslugom i sa širokim spektrom ponuda za finansiranje.

U segmentu kompaktnih vozila, predstavićemo novi Mercedes-Benz CLA, vozilo koje pobuđuje najviše emocija u svojoj klasi. Porodica A-Klase dovodi u svoje redove originalnu limuzina verziju sa četvoro vrata. Nova B-Klasa je stavlja naglasak na sportski duh,  izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model, dok je na putu agilnija, a u isto vreme nudi veći viši nivo komfora.

Publici će biti predstavljena i cela SUV porodica na čelu sa novim modelom GLE.

Sinonim za brend Mercedes-Benz je luksuz. Stoga će pored S-Klase i S-Klase kupe, biti izložena i ekskluzivna Mercedes-Maybach S-Klasa. Donosimo vam i luksuz nekih prošlih vremena sa oldtimer vozilima koja će biti izložena zahvaljujući saradnji sa Old Timer Klubom Beograd.

Poseban deo sajamskog nastupa će biti posvećen atraktivnim Mercedes-AMG modelima – od sportskog A 35 do ekskluzivnog GT 4-Door, kupea sa četvoro vrata. Posebnu pažnju privlači GT R svojim uzbudljivim izgledom i izvanrednim performansama.

U segmentu lakih komercijalnih vozila, predstavićemo čitavu Mercedes-Benz gamu – od Sprintera, preko Citana do jedinstvene X-Klase. Salon automobila u Beogradu je drugi na svetu koji će publici predstaviti redizajniranu V-Klasu.

Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.

Pod brendom Auto Space, kompanija Star Import će biti prisutna i u hali 3a Beogradskog sajma. Ponuda rezervnih delova, auto-kozmetike i dodatne opreme različitih brendova (Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva)  nude sjajne stvari za vaš automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje s vrhunskom uslugom prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.

Star Import

 

(445)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Lepa postavka! AMG GT sa četvoro vrata najlepši izloženi model. Najneprijatnije iznenađenje cena izloženog GLE koji košta preko 125 hiljada evra, sa dvolitarskim motorom. Zaista preko svake mere…