1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Mercedes-Benz EQV – serijski model već u Frankfurtu (GALERIJA)
Mercedes-Benz EQV – serijski model već u Frankfurtu (GALERIJA)
0

Mercedes-Benz EQV – serijski model već u Frankfurtu (GALERIJA)

171
0
Podelite sa prijateljima:

Koncept debituje u Ženevi, dok će se serijski model pojaviti u Frankfurtu.

Mercedes-Benz širi svoju EQ gamu, ne samo što se broja modela tiče, već i veličine. Novi Mercedes EQV je najnovija i najveća opcija.

Pogon dolazi iz, kako ga Mercedes naziva, „kompaktnog električnog pogonskog sklopa“ (eATS). Elektromotor, transmisija s fiksnim odnosima, rashladni sisem i elektronika, formiraju jednu jedinicu, koja počiva iznad prednje osovine. Snaga iznosi 204 konja, dok je autonomija 400 kilometara.

EQV deli gotovo sve komponente pogona s ostalim EQ modelima, a čak koristi i istu konfiguraciju. Međutim, ovaj automobil može da preveze do osam putnika u zavisnosti od postavke.

Poput EQ C-a, krasi ga neizbežni MBUX info-zabavni sistem s „Hey, Mercedes“ funkcijom glasovne komande.

Serijski model će biti predstavljen u Frankfurtu a što se cenovne liste, detalji nisu poznati.

AutoRepublika

(171)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments