1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Švapski Halk: ABT Audi RS4+ (GALERIJA)
Švapski Halk: ABT Audi RS4+ (GALERIJA)
0

Švapski Halk: ABT Audi RS4+ (GALERIJA)

419
0
Podelite sa prijateljima:

Zeleni monstrum tjunerske kuće ABT debitovaće u Ženevi. 

Prerađeni Audijev model sada ima drugačiji spliter, rešetku, potom difuzor i završetke izduvnih cevi. Sve je to naravno izrađeno od skupocenih ugljeničnih vlakana. Unutar kabine ABT je postavio svoj logo gde je mogao, ali su ugradili i drugačija sedišta i podigli kvalitet upotrebljenih materijala u enterijeru na još viši nivo.

Najveća promena je naravno veća snaga ovog tjuniranog modela. Umesto standardnih 450 ks, vozaču je sada na raspolaganju čak 510 „konja“, no na zahtev kupca ukupna broj grla u ergeli može se popeti čak na 530!

ABT je već saopštio da će RS4+ biti glavna zvezda njegovog štanda u Ženevi, te i da je proizvodnja ograničena na svega 50 primeraka. Pored ovog automobila, tjunerska kompanija izložiće i prerađenu Cupra Atecu, potom Audijeve modele Q8 i A6.

AutoRepublika 

 

(419)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments